Hvordan bytter jeg pakke?

Du kan når som helst bytte pakke ved å oppgradere abonnementet ditt.

Gjør slik for å oppgradere ditt navigasjonspakke ved kjøp gjennom Apple eller Google:

Har du tegnet det navigasjonspakket som du vil oppgradere gjennom appen eller på www.skippo.no? Hvis på nettet, gå til avsnittet "Gjør slik for å oppgradere ditt navigasjonspakke ved kjøp på Skippo.no gjennom Stripe".

Hvis du har tegnet navigasjonspakket i appen. Har du tegnet abonnementet på en iOS- eller Android-enhet?

1. Åpne Skippos app på samme plattform som du tegnet ditt navigasjonspakke.

2. Gå til profilen din, deretter innstillinger, og velg “Administrer abonnementer”.

3. Klikk på “Aktiver” på abonnementet som du vil oppgradere til.

Du trenger ikke å avslutte ditt nåværende abonnement når kjøpet går gjennom Apple eller Google. Vi sørger for at du fremover kun betaler for det oppgraderte abonnementet. Ved en oppgradering starter det nye abonnementet å gjelde umiddelbart, og ditt tidligere navigasjonspakke refunderes for de dagene som ikke er brukt. Refusjonen tar 2-4 dager.

Hvis du ikke har mottatt refusjonen som forventet, kontakt Apple Support eller Google Support.

Merk at hvis du har en aktiv prøveperiode og oppgraderer eller nedgraderer, starter abonnementet umiddelbart, du blir belastet, og prøveperioden avsluttes.

Gjør slik for å oppgradere ditt navigasjonspakke ved kjøp på Skippo.no gjennom Stripe:

Hvis du har tegnet abonnementet på nettet, gå til https://skippo.no/appen/subscription og velg det navigasjonspakket du vil oppgradere til. Klikk på “Aktiver”. Hvis du ikke allerede er logget inn, blir du bedt om å logge inn. Deretter må du bekrefte oppgraderingen i et nytt vindu.

Ved en oppgradering starter det nye abonnementet å gjelde umiddelbart. Ditt tidligere navigasjonspakke refunderes ikke automatisk, du må kontakte vår support for dette. Vi forstår at dette ikke er optimalt. Kontakt oss her for en refusjon av de dagene som ikke er brukt ennå.