Hvilke betalingsalternativer finnes?

For betalinger i Skippos app:

Du kan betale for Skippos abonnement i appen gjennom App Store eller Google Play. Du velger selv betalingsmetoden som er knyttet til din Apple-ID eller din Google Play-konto. Ved et abonnement hos Skippo trekkes pengene automatisk fra den valgte betalingsmetoden en gang i året. Hvis du har aktivert en gratisperiode, blir du belastet på den siste dagen av gratisperioden.

Hvis du vil legge til eller endre betalingsmetode for din Apple-ID, finner du mer informasjon her: Apple Support.

Hvis du vil legge til eller endre betalingsmetode for din Google Play Store-konto, finner du mer informasjon her: Google Play Support.

Hvis du har gjort et feilkjøp eller vil benytte deg av angreretten for et abonnement betalt via Apple, finner du mer informasjon her: Apple Support.

Hvis du har gjort et feilkjøp eller vil benytte deg av angreretten for et abonnement betalt via Google, finner du mer informasjon her: Google Play Support.

For betalinger på Skippo.no:

På nettsiden kan du betale med Visa, Mastercard, UnionPay eller American Express. Om kortet ditt er et debet- eller kredittkort spiller ingen rolle. Ved registrering må kortet være åpnet for netthandel. Vennligst kontakt banken din hvis du trenger å aktivere kortet ditt for netthandel, ofte kan du gjøre dette i bankens app.

Hvis du støter på problemer ved transaksjonen, kontakt først og fremst banken din. Vi hos Skippo kan dessverre ikke påvirke prosessene som er knyttet til ditt kort eller din bank. Dette gjelder også for BankID og andre verifiseringsmetoder.