Hvordan vet jeg hvilke abonnementer jeg betaler for?

Appen

1. Åpne Skippo-appen.

2. Gå til “Mitt Skippo”.

3. Klikk på innstillinger, tannhjulet øverst til høyre.

4. Velg “Administrer abonnementer”.

5. De abonnementene som er markert med en gul kant, er dine aktive abonnementer.

Hvis du mistenker at det mangler noen abonnementer i listen, kan du dobbeltsjekke dette ved å gå til App Store eller Google Play Store for å se alle dine aktive abonnementer.

App Store: Gå til innstillinger og klikk på profilen din øverst til venstre. Velg deretter “Abonnementer”. Klikk på “Skippo”. Der ser du alle dine aktive abonnementer knyttet til din Apple-ID.

Google Play: Gå til innstillinger og klikk på profilen din øverst til høyre. Velg deretter “Abonnementer”. Klikk på “Skippo”. Der ser du alle dine aktive abonnementer knyttet til din Google-konto.

Webben

1. Gå til www.skippo.no og logg inn med samme innloggingsopplysninger og metode som du bruker i appen.

2. Klikk på profilen din øverst til høyre.

3. Under overskriften “Mine abonnementer” finner du alle dine aktive abonnementer hos Skippo.