Hvordan vet jeg hvilke abonnementer jeg betaler for?

For å se hvilke abonnementer du betaler for, kan du følge disse trinnene, både innen Skippo-appen og direkte på enheten din:

Innen Skippo-appen:

Åpne Skippo-appen på enheten din.

Gå til profilen din ved å klikke på profilbildet eller navnet ditt, som vanligvis er plassert øverst i appen eller i en sidemeny.

Når du er på profilen din, se etter og klikk på tannhjulikonet eller "Innstillinger" for å få tilgang til appens innstillingsmeny.

Innen innstillingene, se etter et alternativ som heter "Administrer abonnement", "Mine abonnementer" eller noe lignende.

Klikk på dette alternativet for å vise detaljer om ditt aktive abonnement i Skippo, inkludert pris, faktureringsyklus og hvilke funksjoner abonnementet inkluderer.

På en iOS-enhet:

Åpne "Innstillinger" på din iPhone eller iPad.

Trykk på navnet ditt øverst, som tar deg til Apple-ID-en din.

Velg "Abonnementer" fra listen for å se alle dine aktive abonnementer knyttet til Apple-ID-en din.

Her kan du se alle abonnementer, inkludert Skippo, med detaljer om hvert abonnement.

På en Android-enhet:

Åpne Google Play Butikk-appen.

Klikk på profilikonet i øvre høyre hjørne av skjermen.

Velg "Betalinger og abonnementer" fra menyen som vises.

Gå til "Abonnementer" for å se en liste over alle dine aktive abonnementer via Google Play, inkludert eventuelle abonnementer for Skippo.

Ved å følge disse trinnene kan du få en oversikt over alle abonnementene du betaler for, både innen Skippo-appen og på enheten din.