Hvordan reaktivere jeg mitt abonnement?

Hvis du vil reaktivere et abonnement som ennå ikke har utløpt, følg trinnene nedenfor.

Har du tegnet abonnementet du vil reaktivere gjennom appen eller på www.skippo.no? Hvis på nettet, gå til trinn 4.

Hvis du har tegnet abonnementet i appen. Har du tegnet abonnementet på en iOS- eller Android-enhet?

1. Åpne Skippos app på samme plattform som du tegnet abonnementet opprinnelig.

2. Gå til profilen din, deretter innstillinger og velg “Administrer abonnementer”.

3. Klikk på “Aktiver” på abonnementet du vil reaktivere.

Du er nå klar!

Hvis du har tegnet abonnementet på nettet:

4. Gå til Skippo Abonnementer og velg abonnementet du vil reaktivere.

1. Klikk på “Aktiver”. Hvis du ikke allerede er logget inn, blir du bedt om å logge inn. Deretter må du bekrefte reaktiveringen i et nytt vindu.

Du er nå klar!

Hvis du vil reaktivere et abonnement som har utløpt, følg trinnene nedenfor.

1. Gå til www.skippo.no/abonnement.

2. Velg abonnementet du vil aktivere ved å klikke “Aktiver”.

3. Hvis du ikke allerede er logget inn, vil du bli bedt om å logge inn. Bruk da samme innloggingsopplysninger og metode som du bruker i appen.

• Hvis du er usikker på hvilken e-post som er koblet til kontoen din, kan du sjekke i appen under “Mitt Skippo”. Klikk på profilbildet ditt for å se hvilken e-post som er koblet til kontoen din hos Skippo.

4. Når du er logget inn, klikk på “Aktiver” og fyll deretter inn dine betalingsopplysninger.

5. Hvis du har problemer med betalingen, kontakt banken din.