Jeg har problemer med betalingen min, hva skal jeg gjøre?

I appen:

• Hvis du prøver å betale gjennom App Store, finner du mer informasjon her: Apple Support.

• Hvis du prøver å betale gjennom Google Play, finner du mer informasjon her: Google Play Support.

På webben:

• På webben kan du betale med Visa, Mastercard, UnionPay eller American Express. Om kortet ditt er et debet- eller kredittkort spiller ingen rolle. Ved registreringen må kortet være åpnet for netthandel. Vennligst kontakt banken din hvis du trenger å aktivere kortet ditt for netthandel, ofte kan du gjøre dette i bankens app.

Hvis du støter på problemer ved transaksjonen, kontakt først og fremst banken din. Vi hos Skippo kan dessverre ikke påvirke prosesser som er knyttet til kort eller banken din. Dette gjelder også for BankID og andre verifiseringsmetoder.