Hvordan får jeg kvittering for mine kjøp?

Kvittering får du på e-post fra den betalingsplattformen du har valgt ved kjøp. Vi bruker Google, Apple og Stripe. Når du gjennomfører et kjøp, bør du automatisk få en kvittering sendt til den e-postadressen som er knyttet til kontoen din. Sjekk innboksen din og også søppelpostmappen hvis du ikke finner kvitteringen.

Hvis du ikke finner kvitteringen din og har betalt abonnementet ditt gjennom Apple, finner du mer informasjon her: Apple Support.

Hvis du ikke finner kvitteringen din og har betalt abonnementet ditt gjennom Google, finner du mer informasjon her: Google Support.

Hvis du ikke finner kvitteringen din og har betalt abonnementet ditt gjennom nettet og Stripe, gå til profilen din på nettet. Klikk på “Administrer” til høyre for abonnementet du vil endre betalingsopplysninger for. Merk at det kun er abonnementer betalt på nettet som kan administreres gjennom nettet. Et nytt vindu åpnes, bla ned til “Faktureringshistorikk”. Klikk på ikonet ved siden av betalingsdatoen, og du får muligheten til å “Laste ned kvitteringen”.