Hvordan avslutter jeg abonnementet mitt?

Du kan når som helst velge å avslutte abonnementet ditt, og det fortsetter ut perioden. Dette betyr at du ikke får noen tilbakebetaling mellom oppsigelsesdagen og avslutningsdatoen for abonnementet ditt.

Hvis du har tegnet abonnementet gjennom Skippos app, besøk appen og gå inn under Mitt Skippo og klikk på tannhjulet øverst til høyre. Gå deretter til “Administrer abonnementer” for å avslutte.

Hvis du har tegnet abonnementet på nettet, besøk www.skippo.no, logg inn og klikk på profilbildet ditt øverst til høyre. Gå deretter til “Mine abonnementer” og velg “Administrer” for å avslutte. Et nytt vindu åpnes, velg “Avslutt plan” øverst til høyre. Deretter klikker du på den gule knappen “Kanseller plan”. Nå er abonnementet ditt avsluttet.

Når du vil starte abonnementet igjen, logger du inn på samme side, velger hvilket abonnement du vil reaktivere, og klikker "Aktiver".