Sådan opsiger du dit abonnement

Du kan til enhver tid vælge at afslutte dit abonnement, og det fortsætter indtil udløbsperioden. Det betyder, at du ikke får nogen refusion mellem opsigelsesdagen og afslutningsdatoen for dit abonnement.

Hvis du har tegnet abonnementet gennem Skippos app, besøg appen og gå ind under Mit Skippo og klik på tandhjulet øverst til højre. Gå derefter til “Administrer abonnementer” for at afslutte.

Hvis du har tegnet abonnementet på nettet, besøg www.skippo.dk, log ind og klik på dit profilbillede i øverste højre hjørne. Gå derefter til “Mine abonnementer” og vælg “Administrer” for at afslutte. Et nyt vindue åbnes, vælg “Afslut plan” i øverste højre hjørne. Klik derefter på den gule knap “Annuller plan”. Nu er dit abonnement afsluttet.

Når du vil starte abonnementet igen, logger du ind på samme side, vælger hvilket abonnement du vil genaktivere og klikker "Aktiver".