Sådan opsiger du dit abonnement

For at opsige dit abonnement på Skippo, følg instruktionerne nedenfor baseret på dit operativsystem:

For iOS-brugere (Apple):

1. Åbn Indstillinger på din iOS-enhed.
  2. Tryk på dit navn øverst for at få adgang til dit Apple ID.
  3. Vælg "Abonnementer" for at se en liste over dine aktive abonnementer.
  4. Find Skippo Pro-abonnementet på listen.
  5. Tryk på Skippo Pro-abonnementet og vælg derefter "Opsig abonnement".
  6. Følg eventuelle yderligere instruktioner for at bekræfte opsigelsen af abonnementet.
  7. Ved at følge disse trin vil dit Skippo Pro-abonnement blive opsagt, og du vil ikke blive opkrævet ved den næste faktureringscyklus.

For Android-brugere (f.eks. Samsung):

1. Åbn Google Play Butik-appen på din Android-enhed.
  2. Tryk på profilikonet i øverste højre hjørne.
  3. Vælg "Betalinger og abonnementer" fra menuen.
  4. Tryk på "Abonnementer" for at se en liste over dine aktive abonnementer.
  5. Find Skippo-appens abonnement på listen.
  6. Tryk på Skippo-abonnementet og derefter på "Opsig abonnement".
  7. Følg vejledningen for at fuldføre opsigelsen af dit abonnement.

Efter at have opsagt dit abonnement, vil din konto vende tilbage til Skippos gratis version ved slutningen af din nuværende faktureringsperiode, og du vil ikke blive yderligere opkrævet.