Kuinka peruutan tilaukseni

Peruuttaaksesi Skippo-tilauksesi, noudata alla olevia ohjeita käyttöjärjestelmäsi mukaan:

iOS-käyttäjille (Apple):

1. Avaa Asetukset iOS-laitteellasi.
  2. Napauta nimeäsi yläreunassa päästäksesi Apple ID:hen.
  3. Valitse "Tilaukset" nähdäksesi aktiiviset tilauksesi.
  4. Etsi Skippo Pro -tilaus luettelosta.
  5. Napauta Skippo Pro -tilausta ja valitse sitten "Peruuta tilaus".
  6. Noudata mahdollisia lisäohjeita tilauksen peruuttamiseksi.
  7. Noudattamalla näitä ohjeita Skippo Pro -tilauksesi peruutetaan, eikä sinua veloiteta seuraavalla laskutuskaudella.

Android-käyttäjille (esim. Samsung):

1. Avaa Google Play Kauppa -sovellus Android-laitteellasi.
  2. Napauta profiilikuvaketta oikeassa yläkulmassa.
  3. Valitse valikosta "Maksut ja tilaukset".
  4. Napauta "Tilaukset" nähdäksesi aktiiviset tilauksesi.
  5. Etsi Skippo-sovelluksen tilaus luettelosta.
  6. Napauta Skippo-tilausta ja valitse sitten "Peruuta tilaus".
  7. Seuraa ohjeita tilauksen peruuttamiseksi.

Tilauksen peruuttamisen jälkeen tilisi palautuu Skippon ilmaisversioon nykyisen laskutuskautesi lopussa, eikä sinua veloiteta enää.