Minua on veloitettu virheellisesti, miten toimin?

Kaikki sovelluksen tilaukset ja maksut tapahtuvat App Storen tai Google Playn kautta, riippuen siitä, onko sinulla Apple- tai Android-laite. Jos kohtaat virheellisen veloituksen, sinun tulee siksi ottaa yhteyttä suoraan Appleen tai Googleen.

Jos tilauksesi hallinnoi Apple, löydät ohjeet hyvityksen pyytämiseen täältä.

Jos tilauksesi hallinnoi Google Play, löydät ohjeet hyvityksen pyytämiseen täältä.