Jeg har blitt feilaktig belastet, hvordan går jeg frem?

Alle abonnementer og betalinger i appen går gjennom App Store eller Google Play, avhengig av om du har en Apple- eller Android-enhet. Hvis du opplever at det har skjedd en feilaktig belastning, må du derfor kontakte Apple eller Google direkte.

Hvis abonnementet ditt administreres av Apple, kan du finne instruksjoner om hvordan du ber om en refusjon her.

Hvis abonnementet ditt administreres av Google Play, kan du finne instruksjoner om hvordan du ber om en refusjon her.