Hvordan prøver jeg Skippos navigasjonspakker kostnadsfritt?

Hvis du vil begynne å navigere, planlegge eller lagre ruter, steder og spor, registrerer du en konto og starter ditt abonnement i Skippos app. Hvis du ikke har testet noen av våre abonnementer; START eller SMART tidligere, får du prøve det kostnadsfritt i tre dager. Vær oppmerksom på at prøveperioden kun gjelder hvis du ikke tidligere har startet en gratis prøveperiode på våre navigasjonspakker.

Hvis du oppgraderer eller nedgraderer navigasjonspakken din i løpet av din tre dagers prøveperiode, går abonnementet automatisk over til aktivt og du blir belastet umiddelbart.

Du kan når som helst velge å avslutte abonnementet, og det fortsetter ut perioden. Dette betyr at du ikke får noen tilbakebetaling mellom oppsigelsesdagen og avslutningsdatoen for abonnementet ditt.

Hvis du har tegnet abonnementet gjennom appen, logger du inn i appen og går inn under “Administrer abonnementer” for å avslutte. Hvis du har tegnet abonnementet på nettet, logger du inn på nettet, klikker på profilbildet ditt, og deretter blar du ned til “Mine abonnementer” og velger “Administrer”.

Hvis du har gjort et feilkjøp eller vil benytte deg av angreretten for et abonnement betalt via Apple, finner du mer informasjon her: Apple Support.

Hvis du har gjort et feilkjøp eller vil benytte deg av angreretten for et abonnement betalt via Google, finner du mer informasjon her: Google Support.