Hur vet jag vilken eller vilka abonnemang jag har?

Appen
1. Öppna Skippo appen

2. Gå till “Mitt Skippo”

3. Klicka på inställningar, kugghjulet i övre högra hörnet

4. Välj “Hantera abonnemang”

5. De abonnemang som är markerade med en gul bård är dina aktiva abonnemang.

Om du misstänker att det saknas några abonnemang i listan kan du dubbelkolla detta genom att gå till App Store eller Google Play Store för att se alla dina aktiva abonnemang.

App Store: Gå till inställningar och klicka på din profil i övre vänstra hörnet. Välj sedan “Prenumerationer”. Klicka på “Skippo”. Där ser du nu alla dina aktiva abonnemang kopplade till ditt Apple-ID.

Google Play: Gå till inställningar och klicka på din profil i övre högra hörnet. Välj sedan “Prenumerationer”. Klicka på “Skippo”. Där ser du nu alla dina aktiva abonnemang kopplade till ditt Google-konto.

Webben
1. Gå till www.skippo.se och logga in med samma inloggningsuppgifter och metod som du använder i appen.

2. Klicka på din profil i övre högra hörnet.

3. Under rubriken “Mina abonnemang” hittar du alla dina aktiva abonnemang hos Skippo.