Hur byter jag navigationspaket?

Du kan närsomhelst byta navigationspaket genom att uppgradera din abonnemang.

Gör såhär för att uppgradera ditt navigationspaket vid köp genom Apple eller Google

1. Har du tecknat det navigationspaket som du vill uppgradera genom appen eller på www.skippo.se? Om webben, gå till stycket “Gör såhär för att uppgradera ditt navigationspaket vid köp på Skippo.se genom Stripe”

2. Om du har tecknat navigationspaktetet i appen. Har du tecknat abonnemangen på en iOS eller Android enhet?

3. Öppna Skippos app på samma plattform som du tecknat ditt navigationspaket. Gå till din profil, sedan inställningar och välj “Hantera abonnemang”. Klicka på “Aktivera” på abonnemanget som du vill uppgradera till.

4. Du behöver inte avsluta ditt nuvarande abonnemang när köpet går genom Apple eller Google, vi ser till att du framåt endast betalar för den uppgraderade abonnemangen. Vid en uppgradering börjar det nya abonnemanget att gälla direkt och ditt tidigare navigationspaket återbetalas för de dagar som inte ännu använts. Återbetalningen tar 2-4 dagar.

Om du inte fått din återbetalning som du ska kontakta Apple Support eller Google Support.

Gör såhär för att uppgradera ditt navigationspaket vid köp på Skippo.se genom Stripe

1. Om du har tecknat abonnemangen på webben. Gå till https://skippo.se/appen/subscription och välj det navigationspaket du vill uppgradera till. Klicka på “Aktivera”. Om du inte redan är inloggad ombeds du logga in. Därefter får du bekräfta uppgraderingen i ett nytt fönster.

1. Vid en uppgradering börjar det nya abonnemanget att gälla direkt. Ditt tidigare navigationspaket återbetalas inte automatiskt tillbaka, du behöver kontakta vår support för detta. Vi förstår att det inte är optimalt. Kontakta oss genom detta formulär, för en återbetalning av de dagar som inte ännu använts.

Notera att om du har en aktiv provperiod och uppgraderar eller nedgraderar startas abonnemanget omgående, du blir debiterad och provperioden avslutas.