Hvordan ændrer jeg navigationspakker?

Du kan til enhver tid ændre navigationspakker ved at opgradere dit abonnement.

Gør dette for at opgradere din navigationspakke, når den er købt gennem Apple eller Google

1. Har du tilmeldt dig den navigationspakke, som du vil opgradere via appen eller på www.skippo.se? Om nettet, gå til afsnittet "Gør dette for at opgradere din navigationspakke ved køb på Skippo.se gennem Stripe"

2. Hvis du har underskrevet navigationspakken i appen. Har du abonneret på en iOS- eller Android-enhed?

3. Åbn Skippos app på samme platform, hvor du tilmeldte dig din navigationspakke. Gå til din profil, derefter indstillinger og vælg "Administrer abonnementer". Klik på "Aktiver" på det abonnement, du vil opgradere til.

4. Du behøver ikke opsige dit nuværende abonnement, når købet går gennem Apple eller Google, vi sørger for, at du kun betaler for det opgraderede abonnement fremover. I tilfælde af en opgradering træder det nye abonnement i kraft med det samme, og din tidligere navigationspakke refunderes for de dage, der endnu ikke er brugt. Refusionen tager 2-4 dage.

5. Hvis du ikke har modtaget din refusion, skal du kontakte Apple Support eller Google Support.

Gør dette for at opgradere din navigationspakke ved køb på Skippo.se gennem Stripe

1. Hvis du har tilmeldt dig abonnementet på nettet. Gå ind på https://skippo.se/appen/subscription og vælg den navigationspakke du vil opgradere til. Klik på "Aktiver". Hvis du ikke allerede er logget ind, bliver du bedt om at logge ind. Du vil derefter blive bedt om at bekræfte opgraderingen i et nyt vindue.

2. I tilfælde af en opgradering begynder det nye abonnement at gælde med det samme. Din tidligere navigationspakke refunderes ikke automatisk, du skal kontakte vores support for dette. Vi forstår, at det ikke er optimalt. Kontakt os via denne formular, for at få refunderet de dage, der endnu ikke er brugt.

Bemærk, at hvis du har en aktiv prøveperiode og opgraderer eller nedgraderer, starter abonnementet med det samme, du vil blive opkrævet, og prøveperioden slutter.