Hvordan kan jeg oppdatere mine betalingsopplysninger?

I appen
Hvis du vil legge til eller endre betalingsmetode for din Apple-ID, finner du mer informasjon her: Apple Support.

Hvis du vil legge til eller endre betalingsmetode for din Google Play Store-konto, finner du mer informasjon her: Google Play Support.

På nettet
Hvis du vil legge til eller endre betalingsmetode for abonnement betalt på www.skippo.no, gå til profilen din på nettet. Klikk på “Administrer” til høyre for abonnementet du vil endre betalingsopplysninger for. Merk at det kun er abonnement betalt på nettet som kan administreres gjennom nettet. Et nytt vindu åpnes, og du kan velge “+ Legg til betalingsmetode”. Fyll inn dine kortopplysninger og velg deretter “Legg til”.

På nettet kan du betale med Visa, Mastercard, UnionPay eller American Express. Om kortet ditt er et debet- eller kredittkort spiller ingen rolle. Ved registreringen må kortet være åpnet for netthandel og gyldig ved siste fornyelse. Vennligst kontakt banken din hvis du trenger å aktivere kortet ditt for netthandel, ofte kan du gjøre dette i bankens app.

Hvis du støter på problemer ved transaksjonen, kontakt først og fremst banken din. Vi hos Skippo kan dessverre ikke påvirke prosesser som er knyttet til kort eller banken din. Dette gjelder også for BankID og andre verifiseringsmetoder.

Kan jeg bytte betalingsmetode fra Apple eller Google til å betale med kort på nettet?

Du kan ikke bytte betalingsmetode fra Apple eller Google til kort under et pågående abonnement. For å bytte betalingsmetode må du si opp abonnementet på din nåværende plattform og deretter tegne et nytt abonnement med en annen betalingsmetode.

Eksempel: Hvis du betaler for Smart i App Store eller Google Play og i stedet ønsker å betale med kort, må du si opp abonnementet i App Store eller Google Play. Når abonnementet utløper, kan du tegne et nytt abonnement på skippo.se der du kan betale med kort.