Hvordan ændrer jeg betalingsmetoden?

Betalinger i Skippos app

Hvis du vil tilføje eller ændre en betalingsmetode for dit Apple ID, kan du finde flere oplysninger her: Tilføj eller skift en betalingsmetode med Apple.

Hvis du vil tilføje eller ændre en betalingsmetode for din Google Play-konto, kan du finde flere oplysninger her: Tilføj eller skift en betalingsmetode med Goolge.

Betalinger på Skippo.se

Hvis du vil tilføje eller ændre betalingsmetoden for abonnementer betalt på www.skippo.se, skal du gå til din profil på nettet. Klik på "Administrer" til højre for det abonnement, du vil ændre betalingsoplysninger for. Bemærk, at kun abonnementer betalt på nettet kan administreres via nettet. Et nyt vindue åbner, og du kan vælge "+ Tilføj betalingsmetode". Udfyld dine kortoplysninger og vælg derefter "Tilføj".

På nettet kan du betale med Visa, Mastercard, UnionPay eller American Express. Om dit kort er et debet- eller kreditkort er ligegyldigt. Ved tilmelding skal kortet være åbent for internetkøb og gyldigt ved sidste fornyelse. Kontakt venligst din bank, hvis du skal aktivere dit kort til internetkøb, normalt kan du gøre dette i din banks app.

Hvis du støder på problemer med handlen, skal du i første omgang kontakte din bank. Vi hos Skippo kan desværre ikke påvirke processerne forbundet med kort eller din bank. Dette gælder også for BankID og andre verifikationsmetoder.

Kan jeg ændre betalingsmetoden fra Apple eller Google til at betale med kort på nettet?

Du kan ikke ændre betalingsmetoden fra Apple eller Google til kort under et løbende abonnement. For at ændre betalingsmetoden skal du opsige abonnementet på din nuværende platform og derefter tegne et nyt abonnement med en anden betalingsmetode.

Eksempel: Hvis du betaler for Smart i App Store eller Google Play og i stedet ønsker at betale med kort, skal du opsige abonnementet i App Store eller Google Play. I forbindelse med datoen for, at abonnementet udløber, tegner du et nyt abonnement på skippo.se, hvor du kan betale med kort.