Hur kan jag uppdatera mina betalningsuppgifter?

Betalningar i Skippos app

Om du vill lägga till eller ändra betalmetod för ditt Apple-ID, hittar du mer information här: Lägg till eller ändra betalmetod hos Apple.

Om du vill lägga till eller ändra betalmetod för ditt Google Play-konto, hittar du mer information här: Lägg till eller ändra betalmetod hos Goolge.

Betalningar på Skippo.se
Om du vill lägga till eller ändra betalmetod för abonnemang betalda på www.skippo.segå till din profil på webben. Klicka på “Hantera” till höger om abonnemanget du vill ändra betaluppgifter för. Notera att det endast är abonnemang betalda på webben som går att hantera genom webben. Ett nytt fönster öppnas upp och du kan välja “+ Lägg till betalmetod”. Fyll i dina kortuppgifter och välj sedan “Lägg till”.

På webben kan du betala med Visa, Mastercard, UnionPay eller American Express. Om ditt kort är ett debit- eller kreditkort spelar ingen roll. Vid registreringen måste kortet vara öppet för internetköp och giltigt vid senaste förnyelse. Vänligen kontakta din bank om du behöver aktivera ditt kort för internetköp, oftast kan du göra detta i din banks app.

Om du stöter på problem vid transaktionen, kontakta i första hand din bank. Vi på Skippo kan tyvärr inte påverka de processer som är kopplade till till kort eller din bank. Detta gäller även för BankID och andra verifieringsmetoder.

Kan jag byta betalningsmetod från Apple eller Google till att betala med kort på webben?

Du kan inte byta betalningsmetod från Apple eller Google till kort under en pågående prenumeration. För att byta betalningsmetod behöver du säga upp prenumerationen på din nuvarande plattform och sedan teckna en ny prenumeration med en annan betalningsmetod.

Exempel: Om du betalar för Smart i App Store eller Google Play och i stället önskar betala med kort, så behöver du säga upp abonnemanget i App Store eller Google Play. I anslutning till det datum så prenumerationen löper ut så tecknar du ett nytt abonnemang på skippo.se där du kan betala med kort.