Kuinka siirrän tietoja vanhalta tililtä uudelle tilille?

Voit siirtää tietosi vanhalta tililtä uudelle Skippo-sovelluksessa noudattamalla näitä vaiheita:

Varmista, että tietosi on tallennettu:

Ennen laitteen vaihtamista, kirjaudu Skippo-sovellukseen vanhalla laitteellasi. Tämä varmistaa, että kaikki tietosi, mukaan lukien plotterin jäljet, suosikkipaikat ja muut asetukset, tallennetaan oikein pilvipalveluumme. Lataa ja kirjaudu uudelle laitteellesi:

Lataa Skippo-sovellus uudelle laitteellesi vastaavasta sovelluskaupasta. Kun asennus on valmis, kirjaudu sisään samalla Maksu-ID:llä (tai kirjautumistiedoilla), joita käytit vanhalla laitteella. Käyttöjärjestelmän vaihdon käsittely:

Jos vaihdat käyttöjärjestelmien välillä, kuten Androidista iOS:ään tai päinvastoin, huomaa, että saatat joutua tekemään uuden tilauksen. Tilaukset ovat usein yhteydessä tietyn käyttöjärjestelmän ekosysteemiin. Synkronoi tietosi:

Kun olet kirjautunut uudelle laitteellesi, mene sovelluksen sisällä profiiliisi ja varmista, että synkronointi pilvipalvelun kanssa on käytössä. Tämä mahdollistaa sovelluksen hakea kaikki tallennetut tietosi, tehden ne saataville sekä vanhalla että uudella laitteellasi. Huomautus kirjautumisesta ja tiedoista:

On tärkeää muistaa, että tietosi tallennetaan paikallisesti laitteelle, kun et ole kirjautunut sisään, ja Skippo-tilillesi, kun olet kirjautunut sisään. Jos et ole kirjautunut sisään ja vaihdat laitetta tai poistat sovelluksen, paikallisesti tallennetut tietosi katoavat. Saadaksesi tietosi takaisin, kirjaudu sisään tilille, jossa olit viimeksi kirjautunut sisään.

Noudattamalla näitä vaiheita, sinun pitäisi pystyä siirtämään tietosi saumattomasti vanhalta tililtä uudelle. Muista, että tietosi on linkitetty Skippo-tiliisi eikä tilaukseesi, joten varmista, että käytät samoja kirjautumistietoja säilyttääksesi pääsyn tietoihisi.