Olen vaihtanut sähköpostin, joka on liitetty Apple ID:heni, ja nyt en voi kirjautua sisään?

Jos kohtaat ongelmia kirjautuessasi Skippo-sovellukseen Apple ID:n vaihdon jälkeen, seuraavat vaiheet voivat auttaa ratkaisemaan ongelman ja palauttamaan pääsysi sovellukseen:

Säädä asetuksia iPhonellasi:

Avaa Asetukset iPhonellasi. Napauta nimeäsi asetusvalikon yläosassa. Vieritä alas ja valitse Kirjaudu sisään Applen kanssa. Etsi Skippo sovelluslistalta ja napauta sitä. Valitse Lopeta Applen ID:n käyttö Skippolle. Käynnistä Skippo-sovellus uudelleen:

Sulje Skippo-sovellus kokonaan ja käynnistä se sitten uudelleen. Kun sovellus käynnistyy, sinun pitäisi saada kehotus käyttää Apple ID:tä kirjautumiseen. Valitse Kyllä. Jos ongelma jatkuu:

Jos et edelleen voi kirjautua sisään noudattamalla yllä olevia vaiheita, on suositeltavaa ottaa yhteyttä Apple-tukeen. Saattaa olla tarvetta lisäsäädöille liittyen uuteen Apple ID:heesi ja sen synkronointiin sovellusten kanssa. Kirjaudu ulos ja takaisin sisään:

Lisätoimenpiteenä voit yrittää kirjautua ulos Skippo-sovelluksesta sovelluksen asetusvalikon kautta. Seuraa sitten vaiheita uudelleen kohdasta 1 lopettaaksesi Applen ID:n käytön Skippoon ja sitten aktivoi se uudelleen. On tärkeää muistaa, että Apple ID:n vaihtaminen voi aiheuttaa synkronointiongelmia sovellusten kanssa, jotka käyttävät Apple ID:tä kirjautumiseen. Noudattamalla näitä vaiheita, sinun pitäisi pystyä palauttamaan pääsysi Skippo-sovellukseen uudella Apple ID:lläsi.