Olen vaihtanut sähköpostiosoitetta ja en voi nyt kirjautua sisään?

Vaihtaaksesi sähköpostiosoitteen, joka on liitetty Skippo-tiliisi, seuraa näitä ohjeita:

1. Kirjaudu ensin sisään sovellukseen puhelimella vanhalla sähköpostiosoitteellasi.

2. Varmista, että reittisi, sijaintisi ja tilauksesi ovat käytettävissä tililläsi vanhalla sähköpostiosoitteella.

3. Kirjaudu ulos ja luo sitten uusi tili uudella sähköpostiosoitteellasi samalla laitteella.

4. Kirjaudu sisään uudella sähköpostiosoitteellasi samalla laitteella.

5. Varmista, että reittisi, sijaintisi ja tilauksesi ovat siirtyneet. Joskus siirrossa kestää muutama minuutti.

Jos kohtaat ongelmia, sulje sovellus ja avaa se uudelleen ongelman korjaamiseksi.