Mitä tietoja minusta kerätään ja miksi?

Skippo kerää erilaisia tietoja parantaakseen käyttökokemusta, tarjotakseen personoituja palveluja ja varmistaakseen sovelluksen toiminnallisuuden. Tässä on joitakin esimerkkejä kerättävästä tiedosta ja sen keräämisen syistä:

Tilitiedot: Tähän sisältyy nimesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi. Tätä tietoa käytetään tilisi luomiseen ja hallintaan, viestinnän mahdollistamiseen ja asiakastuen tarjoamiseen.

Veneen tiedot: Veneesi yksityiskohdat, kuten malli, koko ja varusteet kerätään sovelluksen palvelujen, kuten automaattisen reitityksen, räätälöimiseksi tarpeidesi mukaan.

Sijaintitiedot: Sijaintitietoja kerätään tarjoamaan reaaliaikaista navigointia, satamakuvauksia ja tietoja kiinnostavista kohteista. Tämä tieto on sovelluksen ydintoimintojen kannalta keskeistä.

Käyttötiedot ja laitetiedot: Tähän sisältyy tietoa siitä, miten käytät sovellusta, minkä tyyppistä laitetta käytät, käyttöjärjestelmää ja sovellusversiota. Nämä tiedot auttavat kehittäjiä ymmärtämään käyttäytymistä, parantamaan sovelluksen ominaisuuksia ja ratkaisemaan teknisiä ongelmia.

Tietojen keräämisen syy on tarjota, ylläpitää, suojata ja parantaa nykyisiä palveluita sekä suojata käyttäjiä. On myös tärkeää tarjota personoitu käyttökokemus perustuen mieltymyksiisi ja käyttötottumuksiisi.

Saat täydellisen ja yksityiskohtaisen ymmärryksen siitä, mitä tietoja Skippo kerää ja miksi, suosittelemme, että luet tietosuojakäytäntömme. Sieltä löydät erityistä tietoa tietosuojasta, henkilötietojen käytöstä ja oikeuksistasi.