Hvilken information indsamles om mig og hvorfor?

Skippo indsamler forskellige typer af information for at forbedre brugeroplevelsen, tilbyde personlige tjenester og sikre appens funktionalitet. Her er nogle eksempler på den type information, der indsamles, og årsagerne til dette:

Kontoinformation: Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse og fødselsdato. Denne information bruges til at oprette og administrere din konto, muliggøre kommunikation og tilbyde kundesupport.

Bådinformation: Detaljer om din båd såsom model, størrelse og udstyr indsamles for at tilpasse appens tjenester som autoruteplanlægning efter dine behov.

Placeringsdata: Placeringsdata indsamles for at tilbyde realtidsnavigation, havnebeskrivelser og information om interessepunkter. Denne information er central for appens kernefunktioner.

Brugsdata og enhedsinformation: Dette inkluderer information om, hvordan du bruger appen, hvilken type enhed du bruger, operativsystem og appversion. Disse data hjælper udviklerne med at forstå brugeradfærd, forbedre appens funktioner og løse tekniske problemer.

Årsagen til, at denne information indsamles, er at levere, vedligeholde, beskytte og forbedre de nuværende tjenester samt beskytte brugerne. Det er også vigtigt for at kunne tilbyde en personlig brugeroplevelse baseret på dine præferencer og brugsmønstre.

For at få en fuldstændig og detaljeret forståelse af, hvilken information Skippo indsamler og hvorfor, anbefaler vi, at du læser vores privatlivspolitik. Der finder du specifik information relateret til databeskyttelse, brug af personoplysninger og dine rettigheder.