På hvilke enheder virker appen?

Skippo-appen er kompatibel med enheder, der kører Apple iOS 15 eller senere og Google Android version 7 eller senere. Tjek, at din enhed opfylder disse krav for at sikre en problemfri brugeroplevelse.

Når det kommer til abonnementer, er det vigtigt at bemærke følgende

Android

Hvis du kun bruger Android-enheder og er logget ind med det samme Google-ID på Google Play på alle dine enheder, kan du bruge Skippo-appen på alle disse enheder og kun betale for ét abonnement.

iOS

På samme måde, hvis du kun bruger iOS-enheder og er logget ind med det samme Apple-ID på App Store på alle dine enheder, kan du bruge Skippo-appen på alle disse enheder med kun ét abonnement.

Blandning af Android & iOS

Hvis du bruger en blanding af Android og iOS-enheder, skal du have to separate abonnementer, ét for hver platform.

Familiedeling

Det er også vigtigt at bemærke, at Skippo-appen i øjeblikket ikke understøtter familiedeling af in-app-køb.

Ved at følge disse retningslinjer kan du nyde Skippo-appen på alle dine enheder og sikre, at du får mest muligt ud af dit abonnement.