Hvilken version af operativsystemet er nødvendig for, at appen fungerer?

Skippos app er kompatibel med telefoner og tablets, der kører Apple iOS 15 eller nyere samt Google Android version 7 eller nyere. Kontroller, at din enhed opfylder disse krav for at sikre den bedste brugeroplevelse.

Bemærk venligst, at du også kan bruge din mobil, computer eller tablet til at planlægge ruter i vores planlægningsværktøj på nettet www.skippo.dk/plan. Da denne version ikke understøtter GPS, kan den dog ikke bruges til navigation.