Hvordan opretter jeg en Skippo-konto?

For at kunne navigere med appen, synkronisere og gemme dine data, se AIS-både på søkortet samt gemme ruter, steder og spor, har du brug for en konto hos Skippo. Du har også brug for en konto for at kunne starte et abonnement. Det gør du nemt i Skippos app eller på www.skippo.se.

Du bruger samme konto, loginoplysninger og metode i appen som på nettet. Du kan bruge Skippos app på flere enheder med samme login. Du logger ind med samme konto, loginoplysninger og metode for at synkronisere data mellem enhederne.

For at oprette en konto i Skippos app, følg disse trin:

1. Download Skippos app fra App Store eller Google Play Store.

2. Åbn appen og klik på “Opret ny konto”.

3. Vælg om du vil oprette en konto med Google, Apple eller e-mail.

4. Hvis du vælger e-mail, udfyld e-mail og vælg en adgangskode. Klik derefter på "Opret konto".

5. Hvis du vælger Google eller Apple, følg instruktionerne på skærmen.

6. Vælg hvilken type båd du ejer eller har adgang til og udfyld information om båden. Disse oplysninger bruges til at gøre planlægning og navigation i appen tilpasset til dig og din båd. Du kan tilføje oplysninger om din båd senere i appen.

7. Vælg hvordan du vil navigere; med START eller SMART. Du kan fortsætte uden navigationspakke, klik da på “Fortsæt uden navigation”.

8. Vælg om du vil tilføje detaljerede oplysninger om havne ved at abonnere på Havneguiden. Du kan fortsætte uden abonnement, klik da på “Fortsæt uden”.

9. Vælg hjemmehavn. Disse oplysninger bruges til at forenkle din ruteplanlægning.

10. Nu er du klar og har oprettet en konto hos Skippo. Du kan altid ændre eller tilføje oplysninger i din profil Mitt Skippo senere.

For at oprette en konto på Skippo.se, følg disse trin:

1. Gå til www.skippo.dk.

2. I øverste højre hjørne, klik på “Log ind”.

3. I den åbne boks, klik på “Opret en her”.

4. Vælg om du vil oprette en konto med Google, Apple eller e-mail.

5. Hvis du vælger e-mail, udfyld e-mail og vælg en adgangskode. Klik derefter på "Opret konto".

6. Hvis du vælger Google eller Apple, følg instruktionerne på skærmen.

7. Nu har du oprettet en konto hos Skippo.