Hvordan opretter jeg en Skippo-konto?

Ved at oprette en konto får du adgang til en række funktioner, der forbedrer livet til søs.

Appen

For at oprette en konto i Skippo-appen, start appen og følg login-flowet, hvor du vælger "Opret konto". Du kan registrere dig med e-mailadresse, Google eller Apple.

Webben

Gå til login-flowet og vælg "Opret konto". E-mailadresse, adgangskode og navn er obligatoriske oplysninger, mens fødselsdato er valgfri og hjælper os med at tilpasse vores kommunikation til dig.

Hvorfor oprette en konto?

Når du har oprettet en konto, får du adgang til følgende funktioner

1. Bådprofil: Tilføj bådmodel, mål, bådnavn, billede for at optimere oplevelsen i appen.
  2. Digital logbog: Gem dine plotter spor og favoritsteder, hvilket gør det nemt at vende tilbage til dine yndlingssteder.
  3. AIS: Opdag andre både i nærheden med AIS-teknologi, hvilket øger sikkerheden og bevidstheden på vandet.
  4. Sikkerhedsfunktion: "Mand over bord" er en vigtig sikkerhedsfunktion, der hjælper dig med hurtigt at handle, hvis uheldet er ude.
  5. Symbolforklaring: Forstå søkortets symboler med vores detaljerede symbolforklaring.
  6. Synkronisering mellem enheder: Hold dine data og ruter synkroniseret på tværs af alle dine enheder for en sømløs oplevelse.
  7. Del bådinformation: Del din bådinformation, inklusiv position, med venner og familie for øget sikkerhed og fællesskab på vandet.