Hvordan oppretter jeg en konto hos Skippo?

For å kunne navigere med appen, synkronisere og lagre dataen din, se AIS-båter på sjøkartet samt lagre ruter, steder og spor, trenger du en konto hos Skippo. Du trenger også en konto for å kunne starte et abonnement. Dette gjør du enkelt i Skippos app eller på Skippo.no.

For å opprette en konto i Skippos app, gå gjennom følgende steg:

1. Last ned Skippos app fra App Store eller Google Play Store.

2. Åpne appen og klikk på "Opprett ny konto".

3. Velg om du vil opprette en konto med Google, Apple eller e-post.

• Hvis du velger e-post, fyll inn e-post og velg et passord. Trykk deretter på "Opprett konto".

• Hvis du velger Google eller Apple, følg instruksjonene på skjermen.

4. Velg hvilken type båt du eier eller har tilgang til og fyll inn informasjon om båten. Denne informasjonen brukes for å gjøre planlegging og navigasjon i appen tilpasset for deg og din båt. Du kan legge til informasjon om båten senere i appen.

5. Velg hvordan du vil navigere; med START eller SMART. Du kan gå videre uten navigasjonspakke, klikk da på "Fortsett uten navigasjon".

6. Velg om du vil legge til detaljert informasjon om havner ved å abonnere på Havneguiden. Du kan gå videre uten abonnement, klikk da på "Fortsett uten".

7. Velg hjemmehavn. Denne informasjonen brukes for å forenkle ruteplanleggingen din.

8. Nå er du klar og har opprettet en konto hos Skippo.

9. Du kan alltid endre eller legge til opplysninger i profilen din Mitt Skippo senere.

10. Du bruker samme konto, innloggingsopplysninger og -metode på www.skippo.no. Du kan bruke Skippos app på flere enheter med samme innlogging. Da logger du inn med samme konto, innloggingsopplysninger og -metode for å synkronisere data mellom enhetene.

For å opprette en konto på Skippo.no, gå gjennom følgende steg:

1. Gå til www.skippo.no.

2. I øvre høyre hjørne, klikk på "Logg inn".

3. I boksen som åpnes, klikk på "Opprett en her".

4. Velg om du vil opprette en konto med Google, Apple eller e-post.

• Hvis du velger e-post, fyll inn e-post og velg et passord. Trykk deretter på "Opprett konto".

• Hvis du velger Google eller Apple, følg instruksjonene på skjermen.

5. Nå har du opprettet en konto hos Skippo.

Du bruker samme konto, innloggingsopplysninger og -metode i appen. Du kan bruke Skippos app på flere enheter med samme innlogging. Da logger du inn med samme konto, innloggingsopplysninger og -metode for å synkronisere data mellom enhetene.