category image

Mitt konto og innlogging

Hvordan sletter jeg alle mine data hos Skippo?

Ved å slette kontoen din, vil all din data bli slettet. Du kan slette kontoen din som følger. Hvis du har en Apple-enhet, kan du slette kontoen din direkte fra innstillingene på profilsiden din. Hvis du har en Android-enhet, vennligst kontakt oss gjennom saksskjemaet, så sletter vi kontoen for deg.


For å slette kontoen din, gjør følgende:

  1. Åpne Skippo-appen.

  2. Gå til “Mitt Skippo”.

  3. Klikk på innstillinger, tannhjulet øverst til høyre.

  4. Velg “Slett min konto”.

  5. Bekreft ved å klikke “Ok”.

Var denne artikkelen nyttig?

Så bra!

Takk for din tilbakemelding

Beklager at vi ikke kunne være mer til hjelp

Takk for din tilbakemelding

Fortell oss hvordan vi kan forbedre denne artikkelen.

Velg minst én av grunnene
CAPTCHA-verifisering er obligatorisk.

Tilbakemeldingen er sendt inn

Vi setter pris på tilbakemeldingen din og vil prøve å rette på artikkelen