Hvordan laster jeg ned appen?

1. Åpne App Store eller Google Play på din mobil eller nettbrett.

2. Søk etter “Skippo”.

3. Trykk på “Installer” og la appen installeres.

4. Trykk deretter på “Åpne”.

5. Velg om du vil logge inn med en eksisterende konto eller om du vil opprette en ny konto.

Husk å logge inn med samme innloggingsopplysninger som du har brukt tidligere for å få tilgang til tidligere lagret data.

Hvis du ikke husker passordet ditt, klikk på “Glemt passord” for å tilbakestille passordet ditt. En tilbakestillingslenke sendes da til e-postadressen du har oppgitt. Hvis du ikke mottar denne lenken i innboksen, sjekk søppelpostmappen. Hvis du ikke finner e-posten i søppelpost, kontakt oss så hjelper vi deg.

Klikk her for å laste ned fra App Store

Klikk her for å laste ned fra Google Play