Hvilken informasjon samles om meg og hvorfor?

Skippo samler inn ulike typer informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, tilby tilpassede tjenester og sikre appens funksjonalitet. Her er noen eksempler på typen informasjon som samles inn og grunnene til dette:

Kontoinformasjon: Dette inkluderer navnet ditt, e-postadressen din og fødselsdatoen din. Denne informasjonen brukes til å opprette og administrere kontoen din, muliggjøre kommunikasjon og tilby kundestøtte.

Båtinformasjon: Detaljer om båten din som modell, størrelse og utstyr samles inn for å tilpasse appens tjenester som autoruting i henhold til dine behov.

Lokasjonsdata: Lokasjonsdata samles inn for å tilby sanntidsnavigasjon, havnebeskrivelser og informasjon om interessepunkter. Denne informasjonen er sentral for appens kjernefunksjoner.

Bruksdata og enhetsinformasjon: Dette inkluderer informasjon om hvordan du bruker appen, hvilken type enhet du bruker, operativsystem og appversjon. Disse dataene hjelper utviklerne med å forstå brukeratferd, forbedre appens funksjoner og løse tekniske problemer.

Grunnen til at denne informasjonen samles inn er for å tilby, vedlikeholde, beskytte og forbedre de nåværende tjenestene, samt å beskytte brukerne. Det er også viktig for å tilby en tilpasset brukeropplevelse basert på dine preferanser og bruksmønstre.

For å få en fullstendig og detaljert forståelse av hvilken informasjon Skippo samler inn og hvorfor, anbefaler vi at du leser gjennom vår personvernpolicy. Der vil du finne spesifikk informasjon relatert til databeskyttelse, bruk av personopplysninger og dine rettigheter.