Jeg har byttet e-post og kan nå ikke logge inn?

For å bytte e-post tilknyttet din Skippo-konto, følg disse trinnene:

1. Start med å logge inn i appen på mobilen med din gamle e-post.

2. Dobbelt-sjekk at dine ruter, steder og abonnementer er tilgjengelige på din konto med din gamle e-post.

3. Logg ut og opprett deretter en ny konto med din nye e-post på samme enhet.

4. Logg inn med din nye e-post på samme enhet.

5. Sørg for at dine ruter, steder og abonnementer er blitt overført. Noen ganger tar det et par minutter.

Hvis du støter på problemer, lukk appen og åpne den igjen for å løse problemet.