Hvordan logger jeg inn på Skippo.no?

1. Gå til www.skippo.no.

2. Klikk på “Logg inn” i øvre høyre hjørne.

3. Fyll inn e-post og passord og klikk “Logg inn”, eller velg “Logg inn med Google” eller “Logg inn med Apple”.

Husk å logge inn med samme innloggingsopplysninger og metode som du har brukt tidligere, for eksempel i appen, hvis du vil få tilgang til tidligere lagret data.

Hvis du ikke husker passordet ditt, klikk på “Glemt passord” for å velge et nytt passord. En e-post sendes til e-postadressen du har oppgitt med instruksjoner for å bytte passord. Hvis du ikke mottar e-posten i innboksen, sjekk søppelpostmappen. Hvis du ikke finner e-posten i søppelpost, kontakt oss så hjelper vi deg.

Hvis du er usikker på hvilken e-post som er koblet til kontoen din, kan du gå til “Mitt Skippo” i appen og klikke på profilbildet ditt. Da ser du e-postadressen som er registrert på kontoen din.