Miten lataan sovelluksen?

Klikkaa tästä ladataksesi App Storesta

Klikkaa tästä ladataksesi Google Playsta

1. Avaa App Store tai Google Play puhelimellasi tai tabletillasi

2. Etsi “Skippo”

3. Napauta “Asenna” ja anna sovelluksen asentua

4. Napauta sen jälkeen “Avaa”

5. Valitse, haluatko kirjautua sisään olemassa olevalla tilillä vai luoda uuden tilin

Muista kirjautua sisään samoilla tunnuksilla, joita olet aiemmin käyttänyt, jotta saat pääsyn aiemmin tallennettuihin tietoihin.

Jos et muista salasanaasi, napsauta “Unohtunut salasana” nollataksesi sen. Uudelleen asetuslinkki lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos et saa tätä linkkiä postilaatikkoosi, tarkista roskapostikansio. Jos et löydä sähköpostia roskapostista, ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua.