Miten luon tilin?

Tilin luomalla saat käyttöösi joukon toimintoja, jotka parantavat elämää merellä.

Sovellus

Luodaksesi tilin Skippo-sovelluksessa, käynnistä sovellus ja seuraa kirjautumisvirtaa, jossa valitset "Luo tili". Voit rekisteröityä sähköpostiosoitteellasi, Googlen tai Applen kautta.

Verkko

Siirry kirjautumisvirtaan ja valitse "Luo tili". Sähköpostiosoite, salasana ja nimi ovat pakollisia tietoja, kun taas syntymäaika on valinnainen ja auttaa meitä räätälöimään viestintämme sinulle.

Miksi luoda tili?

Tilin luotuasi saat käyttöösi seuraavat toiminnot:

1. Veneen profiili: Lisää veneesi malli, mitat, veneen nimi, kuva ja optimoi sovelluksen kokemus.
  2. Digitaalinen lokikirja: Tallenna plotterisi jäljet ja suosikkipaikkasi, mikä tekee suosikkipaikkojesi löytämisestä helppoa.
  3. AIS: Löydä lähellä olevat veneet AIS-teknologian avulla, mikä lisää turvallisuutta ja tietoisuutta vedellä.
  4. Turvatoiminto: "Mies yli laidan" on tärkeä turvatoiminto, joka auttaa sinua toimimaan nopeasti onnettomuuden sattuessa.
  5. Symbolien selitys: Ymmärrä merikarttojen symboleita meidän yksityiskohtaisen selityksemme avulla.
  6. Laitteiden välinen synkronointi: Pidä tietosi ja reittisi synkronoituna kaikilla laitteillasi saumattoman kokemuksen saavuttamiseksi.
  7. Jaa veneen tiedot: Jaa veneesi tiedot, mukaan lukien sijainti, ystävien ja perheen kanssa lisäturvallisuuden ja yhteisöllisyyden tunteen saavuttamiseksi vedellä.