Miten luon tilin?

Jotta voit navigoida sovelluksella, synkronoida ja tallentaa tietosi, nähdä AIS-alukset merikartalla sekä tallentaa reittejä, paikkoja ja jälkiä, tarvitset tilin Skippossa. Tarvitset myös tilin aloittaaksesi tilauksen. Sen teet helposti Skippon sovelluksessa tai osoitteessa www.skippo.fi.

Käytät samaa tiliä, kirjautumistietoja ja -menetelmää sovelluksessa kuin verkossa. Voit käyttää Skippon sovellusta useilla laitteilla samalla kirjautumisella. Kirjaudut sisään samalla tilillä, kirjautumistiedoilla ja -menetelmällä synkronoidaksesi tiedot laitteiden välillä.

Luodaksesi tilin Skippon sovelluksessa, käy läpi seuraavat vaiheet:

1. Lataa Skippon sovellus App Storesta tai Google Play Storesta.

2. Avaa sovellus ja napsauta "Luo uusi tili".

3. Valitse, haluatko luoda tilin Googlen, Applen tai sähköpostin avulla.

4. Jos valitset sähköpostin, täytä sähköposti ja valitse salasana. Napsauta sitten "Luo tili".

5. Jos valitset Googlen tai Applen, noudata näytön ohjeita.

6. Valitse, minkä tyyppisen veneen omistat tai mihin sinulla on pääsy, ja täytä tiedot veneestä. Näitä tietoja käytetään sovelluksen suunnittelun ja navigoinnin mukauttamiseen sinulle ja veneellesi. Voit täydentää veneen tietoja myöhemmin sovelluksessa.

7. Valitse, miten haluat navigoida; START tai  SMART. Voit jatkaa ilman navigointipakettia, napsauta silloin "Jatka ilman navigointia".

8. Valitse, haluatko lisätä yksityiskohtaisia tietoja satamista tilaamalla Satamaoppaan. Voit jatkaa ilman tilausta, napsauta silloin "Jatka ilman".

9. Valitse kotisatama. Näitä tietoja käytetään reittisuunnittelun yksinkertaistamiseen.

10. Nyt olet valmis ja olet luonut tilin Skippossa. Voit aina muuttaa tai lisätä tietoja profiiliisi Mitt Skippo myöhemmin.

Luodaksesi tilin Skippo.fi ä, käy läpi seuraavat vaiheet:

1. Mene osoitteeseen www.skippo.fi.

2. Yläoikeassa kulmassa napsauta "Kirjaudu sisään".

3. Avautuvassa ruudussa napsauta "Luo yksi täällä".

4. Valitse, haluatko luoda tilin Googlen, Applen tai sähköpostin avulla.

5. Jos valitset sähköpostin, täytä sähköposti ja valitse salasana. Napsauta sitten "Luo tili".

6. Jos valitset Googlen tai Applen, noudata näytön ohjeita.

7. Nyt olet luonut tilin Skippossa.