Kuinka aloitan tilauksen?

Tilauksen aloittaminen Skippoon on yksinkertainen prosessi, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin sovelluksen premium-ominaisuuksiin. Noudata näitä ohjeita aloittaaksesi:

Lataa ja avaa sovellus: Aloita lataamalla Skippo-sovellus Google Play -kaupasta, jos käytät Android-laitetta, tai Apple App Storesta, jos käytät iOS-laitetta. Avaa sitten sovellus laitteellasi.

Luo tili tai kirjaudu sisään: Jos sinulla ei vielä ole Skippo-tiliä, valitse luoda uusi tili suoraan sovelluksessa noudattamalla ohjeita. Voit rekisteröityä sähköpostiosoitteellasi tai Google- tai Apple-tilisi kautta. Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään olemassa olevilla tunnuksillasi.

Siirry profiiliisi: Kirjautumisen jälkeen siirry vasemmasta valikosta profiilikuvaasi ja klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa olevaa ratasikonia ja sen jälkeen "hallitse tilauksia".

Valitse tilaussuunnitelma: Skippo tarjoaa erilaisia tilaussuunnitelmia eri tarpeisiin ja mieltymyksiin. Valitse sinulle parhaiten sopiva suunnitelma ominaisuuksien ja kiinnostuksesi mukaisen ajan perusteella. Saat aina 3 päivän ilmaisen kokeilun.

Vahvista ostoksesi: Noudata näytön ohjeita suorittaaksesi ostoksesi. Sinun on vahvistettava ostoksesi laitteesi sovelluskaupan kautta, ja laitteestasi ja asetuksistasi riippuen tämä voi vaatia salasanan syöttämistä tai biometristä tunnistautumista.

Nauti premium-ominaisuuksistasi: Kun tilauksesi on aktiivinen, sinulla on täysi pääsy kaikkiin Skippo-sovelluksen premium-ominaisuuksiin. Muista, että tilauksesi uusiutuu automaattisesti valitsemasi suunnitelman mukaisesti, kunnes päätät peruuttaa sen.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua prosessin aikana, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä Skippon asiakaspalveluun avun saamiseksi. Olemme täällä varmistaaksemme, että kokemuksesi Skippolla on mahdollisimman sujuva ja palkitseva.