Toimiiko Skippo ulkomailla?

Sovellus kattaa pohjoismaiset vedet. Kun lataat Skippon sovelluksen, saat pääsyn Suomen merikarttoihin. Voit käyttää sovellusta reittien suunnitteluun ja inspiraation saamiseen ollessasi poissa Suomesta. Kuitenkin voit navigoida vain niissä maissa, joihin sinulla on pääsy merikarttoihin.

Aloittamalla tilauksen; START tai SMART, saat myös pääsyn Norjan merikarttoihin. Voit ostaa ja lisätä Ruotsin ja Tanskan merikarttoja.