Millä laitteilla sovellus toimii?

Skippo-sovellus on yhteensopiva laitteiden kanssa, jotka käyttävät Apple iOS 15 -versiota tai uudempaa ja Google Android 7 -versiota tai uudempaa. Varmista, että laitteesi täyttää nämä vaatimukset varmistaaksesi sujuvan käyttökokemuksen.

Kun on kyse tilauksista, on tärkeää huomata seuraavaa:

Android

Jos käytät vain Android-laitteita ja olet kirjautunut sisään samalla Google ID:llä Google Play:ssä kaikilla laitteillasi, voit käyttää Skippo-sovellusta kaikilla näillä laitteilla ja maksaa vain yhdestä tilauksesta.

iOS

Samoin, jos käytät vain iOS-laitteita ja olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä App Storessa kaikilla laitteillasi, voit käyttää Skippo-sovellusta kaikilla näillä laitteilla vain yhdellä tilauksella.

Androidin & iOS:n sekoitus

Jos käytät sekä Android- että iOS-laitteita, tarvitset kaksi erillistä tilausta, yhden kummallekin alustalle.

Perhejako

On myös tärkeää huomata, että Skippo-sovellus ei tällä hetkellä tue perhejaon in-app-ostoja.

Noudattamalla näitä ohjeita voit nauttia Skippo-sovelluksesta kaikilla laitteillasi ja varmistaa, että saat tilauksestasi mahdollisimman paljon hyötyä.