Min Skippo

Hvordan overfører jeg data fra en gammel konto til en ny konto?

Du kan overføre dine data fra en gammel konto til en ny i Skippo-appen ved å følge disse trinnene:

Sikre at dataene dine er lagret:

Før du bytter enhet, logg inn på Skippo-appen på din gamle enhet. Dette sikrer at all din data, inkludert plotter spor, favorittsteder og andre innstillinger, blir korrekt lagret i vår skytjeneste. Last ned og logg inn på din nye enhet:

Last ned Skippo-appen på din nye enhet fra den relevante appbutikken. Når installasjonen er fullført, logg inn med samme Betalings-ID (eller innloggingsdetaljer) som du brukte på den gamle enheten. Håndtering ved bytte av operativsystem:

Hvis du bytter mellom operativsystemer, som fra Android til iOS eller omvendt, merk at du kan trenge å tegne et nytt abonnement. Abonnementer er ofte knyttet til det spesifikke operativsystemets økosystem. Synkroniser dataene dine:

Når du er logget inn på din nye enhet, gå til profilen din i appen og sørg for at synkronisering med skytjenesten er aktivert. Dette vil tillate appen å hente all din lagrede data, noe som gjør den tilgjengelig på både din gamle og nye enhet. Merknad om innlogging og data:

Det er viktig å huske at dataene dine lagres lokalt på enheten når du ikke er logget inn, og på din Skippo-konto når du er logget inn. Hvis du ikke er logget inn og bytter enhet eller avinstallerer appen, vil dine lokalt lagrede data forsvinne. For å gjenopprette dataene dine, logg inn på kontoen der du sist var logget inn.

Ved å følge disse trinnene, bør du kunne overføre dataene dine sømløst fra en gammel konto til en ny. Husk at dataene dine er knyttet til din Skippo-konto heller enn ditt abonnement, så sørg for å bruke samme innloggingsdetaljer for å beholde tilgangen til dataene dine.