Min Skippo

Jeg har endret e-posten knyttet til mitt Apple-ID, og nå kan jeg ikke logge inn?

Hvis du støter på problemer med å logge inn på Skippo-appen etter at du har endret Apple-ID, kan følgende trinn bidra til å løse problemet og gjenopprette tilgangen din til appen:

Juster innstillinger på din iPhone:

Åpne Innstillinger på din iPhone. Trykk på navnet ditt øverst i innstillingsmenyen. Scroll ned og velg Logg inn med Apple. Finn Skippo i listen over apper og trykk på den. Velg å Slutte å bruke Apple-ID for Skippo. Start Skippo-appen på nytt:

Lukk Skippo-appen helt og start den deretter på nytt. Når appen starter, bør du bli spurt om du vil bruke Apple-ID for innlogging. Velg Ja. Hvis problemet vedvarer:

Hvis du fortsatt ikke kan logge inn etter å ha fulgt de ovennevnte trinnene, anbefales det å kontakte Apple Support. Det kan være behov for ytterligere justeringer knyttet til ditt nye Apple-ID og dets synkronisering med apper. Logg ut og inn igjen:

Som et ekstra trinn, kan du prøve å logge ut fra Skippo-appen via appens innstillingsmeny. Følg deretter trinnene igjen fra punkt 1 for å avslutte bruken av Apple-ID med Skippo og deretter reaktivere det. Det er viktig å huske på at å endre Apple-ID kan forårsake synkroniseringsproblemer med apper som bruker Apple-ID for innlogging. Ved å følge disse trinnene, bør du kunne gjenopprette tilgangen din til Skippo-appen med ditt nye Apple-ID.