På hvilke enheter fungerer appen?

Skippo-appen er kompatibel med enheter som kjører Apple iOS 15 eller nyere og Google Android versjon 7 eller nyere. Sjekk at enheten din oppfyller disse kravene for å sikre en problemfri brukeropplevelse.

Når det gjelder abonnementer, er det viktig å merke seg følgende:

Android

Hvis du kun bruker Android-enheter og er logget inn med samme Google-ID på Google Play på alle enhetene dine, kan du bruke Skippo-appen på alle disse enhetene og kun betale for ett abonnement.

iOS

På samme måte, hvis du kun bruker iOS-enheter og er logget inn med samme Apple-ID på App Store på alle enhetene dine, kan du bruke Skippo-appen på alle disse enhetene med kun ett abonnement.

Blanding av Android & iOS

Hvis du bruker en blanding av Android- og iOS-enheter, trenger du to separate abonnementer, ett for hver plattform.

Familiedeling

Det er også viktig å merke seg at Skippo-appen for øyeblikket ikke støtter familiedeling av in-app-kjøp.

Ved å følge disse retningslinjene kan du nyte Skippo-appen på alle enhetene dine og sørge for at du får mest mulig ut av abonnementet ditt.