På hvilke enheter fungerer Skippos app?

Du kan laste ned og bruke Skippos app på din mobil eller nettbrett. Vi støtter for tiden ikke nedlasting av appen på smartklokker.

Skippos app er kompatibel med telefoner og nettbrett som kjører Apple iOS 15 eller nyere, samt Google Android versjon 7 eller nyere. Kontroller at enheten din oppfyller disse kravene for å sikre den beste brukeropplevelsen.

Vennligst merk at du også kan bruke din mobil, datamaskin eller nettbrett for å planlegge ruter i vårt planleggingsverktøy på nettet www.skippo.no/plan. Siden denne versjonen ikke har støtte for GPS, kan den derimot ikke brukes til navigasjon.