Jeg har skiftet e-mail knyttet til mit Apple ID, og nu kan jeg ikke logge ind?

Hvis du oplever problemer med at logge ind på Skippo-appen efter at have skiftet Apple ID, kan følgende trin hjælpe med at løse problemet og genoprette din adgang til appen:

Justér indstillinger på din iPhone:

Åbn Indstillinger på din iPhone. Tryk på dit navn øverst i indstillingsmenuen. Scroll ned og vælg Log ind med Apple. Find Skippo på listen over apps og tryk på den. Vælg at Stoppe med at bruge Apple ID til Skippo. Genstart Skippo-appen:

Luk Skippo-appen helt og start den derefter igen. Når appen starter, bør du få et spørgsmål om du vil bruge Apple ID til login. Vælg Ja. Hvis problemet fortsætter:

Hvis du stadig ikke kan logge ind efter at have fulgt ovenstående trin, anbefales det at kontakte Apple Support. Der kan være behov for yderligere justeringer i forbindelse med dit nye Apple ID og dets synkronisering med apps. Log ud og ind igen:

Som et yderligere skridt kan du prøve at logge ud fra Skippo-appen via appens indstillingsmenu. Følg derefter trinnene igen fra punkt 1 for at afbryde brugen af Apple ID med Skippo og derefter genaktivere det. Det er vigtigt at huske, at ved ændring af Apple ID kan der opstå synkroniseringsproblemer med apps, der bruger Apple ID til login. Ved at følge disse trin bør du kunne genoprette din adgang til Skippo-appen med dit nye Apple ID.