Hvordan oppretter jeg en konto?

Ved å opprette en konto får du tilgang til en rekke funksjoner som forbedrer livet på sjøen.

Appen

For å opprette en konto i Skippo-appen, start appen og følg innloggingsflyten hvor du velger "Opprett konto". Du kan registrere deg med e-postadressen din, Google eller Apple.

Nettsiden

Gå til innloggingsflyten og velg "Opprett konto". E-postadresse, passord og navn er obligatoriske opplysninger, mens fødselsdato er valgfritt og hjelper oss med å tilpasse kommunikasjonen til deg.

Hvorfor opprette en konto?

Når du har opprettet en konto, får du tilgang til følgende funksjoner:

1. Båtprofil: Legg til båtmodell, mål, båtnavn, bilde for å optimalisere opplevelsen i appen.
  2. Digital loggbok: Lagre dine plotter spor og favorittsteder, noe som gjør det enkelt å vende tilbake til dine favorittsteder.
  3. AIS: Oppdag andre båter i nærheten med AIS-teknologi, noe som øker sikkerheten og bevisstheten på vannet.
  4. Sikkerhetsfunksjon: "Mann over bord" er en viktig sikkerhetsfunksjon som hjelper deg å handle raskt hvis en ulykke skulle inntreffe.
  5. Symbolforklaring: Forstå symbolene på sjøkartene med vår detaljerte forklaring.
  6. Synkronisering mellom enheter: Hold dataene og rutene dine synkronisert på tvers av alle enhetene dine for en sømløs opplevelse.
  7. Del båtinformasjon: Del din båtinformasjon, inkludert posisjon, med venner og familie for økt trygghet og samhold på vannet.