Kan jeg laste ned appen fra et annet land enn det jeg har tenkt å bruke appen i?

Skippo-appen er designet for å gi en utmerket opplevelse til sjøs innenfor det landet hvor appen ble lastet ned og registrert. Når det gjelder bruk i utlandet, er det viktig å merke seg følgende:

Nedlasting fra ulike geografier: Våre apper er spesifikt designet for bruk innenfor de geografiske grensene til det landet de er ment for. Dette betyr at du ikke kan laste ned den norske versjonen av Skippo-appen fra Sverige, og heller ikke den svenske versjonen fra et land utenfor Sverige, som Kroatia. Dette er for å sikre at appens innhold og funksjoner er relevante og tilpasset brukere innenfor det spesifikke landet.

Bruk i utlandet: Hvis du allerede har lastet ned og installert Skippo-appen i Sverige, kan du teknisk sett åpne og bruke appen når du befinner deg i utlandet. Det er imidlertid viktig å huske på at appens funksjoner, som sjøkart og andre tjenester, kanskje ikke er optimalisert eller tilgjengelige utenfor det landet hvor appen opprinnelig ble lastet ned.

Råd for internasjonale brukere: Hvis du planlegger å bruke Skippo-appen i et annet land enn der du opprinnelig lastet den ned, anbefaler vi at du sjekker appens tilgjengelighet og funksjoner for det spesifikke området før du reiser. For øyeblikket tilbyr vi optimalisert funksjonalitet i Sverige, Norge, Danmark og Finland.