Kan jeg downloade appen fra et andet land end det, jeg agter at bruge appen i?

Skippo-appen er designet til at levere en fremragende oplevelse på havet inden for det land, hvor appen er downloadet og registreret. Når det kommer til brug i udlandet, er det vigtigt at bemærke følgende:

Download fra forskellige geografier: Vores apps er specifikt designet til brug inden for de geografiske grænser af det land, de er beregnet til. Det betyder, at du ikke kan downloade den norske version af Skippo-appen fra Sverige, og heller ikke den svenske version fra et land uden for Sverige, som Kroatien. Dette er for at sikre, at appens indhold og funktioner er relevante og tilpasset brugerne i det specifikke land.

Brug i udlandet: Hvis du allerede har downloadet og installeret Skippo-appen i Sverige, kan du teknisk set åbne og bruge appen, når du befinder dig i udlandet. Det er dog vigtigt at huske på, at appens funktioner, såsom søkort og andre tjenester, muligvis ikke er optimeret eller tilgængelige uden for det land, hvor appen oprindeligt blev downloadet.

Råd til internationale brugere: Hvis du planlægger at bruge Skippo-appen i et andet land end hvor du oprindeligt downloadede den, anbefaler vi, at du tjekker appens tilgængelighed og funktioner for det specifikke område, før du rejser. I dag tilbyder vi optimeret funktionalitet i Sverige, Norge, Danmark og Finland.