Hvordan downloader jeg Skippos app til min mobil eller tablet?

Klik her for at downloade via Appstore

Klik her for at downloade via Google Play

1. Åbn App Store eller Google Play på din mobil eller tablet

2. Søg efter “Skippo”

3. Tryk på “Installer” og lad appen installere

4. Tryk derefter på “Åbn”

5. Vælg om du vil logge ind med en eksisterende konto eller oprette en ny konto.

Husk at logge ind med de samme loginoplysninger, som du har brugt tidligere, for at få adgang til tidligere gemte data.

Hvis du ikke kan huske dit kodeord, klik på “Glemt kodeord” for at nulstille det. Et nulstillingslink vil blive sendt til den e-mailadresse, du har angivet. Hvis du ikke modtager dette link i din indbakke, så tjek din spammappe. Hvis du ikke kan finde e-mailen i spam, kontakt os, så hjælper vi dig.