Sådan gør du for at skifte e-mail tilknyttet din konto hos Skippo

For at skifte e-mail tilknyttet din Skippo-konto, følg disse trin:

1. Start med at logge ind i appen på mobilen med din gamle e-mail.

2. Dobbelt-tjek, at dine ruter, steder og abonnementer er tilgængelige på din konto med din gamle e-mail.

3. Log ud og opret derefter en ny konto med din nye e-mail på samme enhed.

4. Log ind med din nye e-mail på samme enhed.

5. Sørg for, at dine ruter, steder og abonnementer er blevet overført. Nogle gange tager det et par minutter.

Hvis du støder på problemer, luk appen og åbn den igen for at løse problemet.