Hvordan redigerer jeg min profil?

Du kan nemt redigere din profil i Skippo både via appen og på vores hjemmeside. Sådan gør du i begge tilfælde:

I appen:

Åbn appen: Start Skippo-appen på din mobile enhed.

Gå til din profil: Tryk på profilikonet, som er placeret i hjørnet af skærmen eller i hovedmenuen.

Vælg rediger profil: Klik på dit profilbillede for at redigere din profil.

Opdater dine oplysninger: Du kan nu ændre dit profilbillede eller navn.

Gem ændringerne: Glem ikke at gemme dine ændringer for at opdatere din profil.

På nettet:

Besøg hjemmesiden: Gå til skippo.dk og log ind på din konto.

Naviger til din profil: Efter login, klik på dit navn eller profilikon, som er placeret i øverste højre hjørne, og klik på det.

Vælg at redigere profil: Klik på personlige oplysninger for at redigere dit navn og fødselsdato.

Gem dine opdateringer: Sørg for at gemme dine ændringer ved at klikke på "Gem", for at sikre, at dine profiloplysninger bliver opdateret.

At holde din profil opdateret på både appen og nettet sikrer, at du får den bedste oplevelse med Skippo.