Kuinka muokkaan profiiliani?

Voit helposti muokata profiiliasi Skippossa sekä sovelluksessa että verkkosivustollamme. Näin teet molemmissa tapauksissa:

Sovelluksessa:

Avaa sovellus: Käynnistä Skippo-sovellus mobiililaitteellasi.

Siirry profiiliisi: Napauta profiilikuvaketta, joka sijaitsee näytön kulmassa tai päävalikossa.

Valitse muokkaa profiilia: Klikkaa profiilikuvaasi muokataksesi profiiliasi.

Päivitä tietosi: Voit nyt vaihtaa profiilikuvasi tai nimesi.

Tallenna muutokset: Älä unohda tallentaa muutoksiasi päivittääksesi profiilisi.

Verkossa:

Vieraile verkkosivustolla: Siirry osoitteeseen skippo.fi ja kirjaudu tilillesi.

Navigoi profiiliisi: Kirjautumisen jälkeen, klikkaa nimeäsi tai profiilikuvakettasi, joka sijaitsee oikeassa yläkulmassa, ja klikkaa sitä.

Valitse muokata profiilia: Klikkaa henkilökohtaisia tietoja muokataksesi nimeäsi ja syntymäaikaasi.

Tallenna päivityksesi: Varmista, että tallennat muutoksesi klikkaamalla "Tallenna", jotta profiilitietosi päivittyvät.

Profiilisi päivittäminen sekä sovelluksessa että verkossa varmistaa, että saat parhaan kokemuksen Skipposta.