Kuinka kirjaudun sisään Skippo-sovellukseen?

1. Avaa sovellus ja valitse "Kirjaudu sisään"

2. Syötä sähköpostiosoite ja salasana ja napsauta "Kirjaudu sisään" tai valitse "Kirjaudu sisään Googlella" tai "Kirjaudu sisään Applella".

Muista kirjautua samoilla kirjautumistiedoilla, joita käytit aiemmin päästäksesi tallennettuihin tietoihin.

Jos et muista salasanaasi, napsauta "Unohtuiko salasana" valitaksesi uuden salasanan. Sähköposti lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen ohjeilla, kuinka vaihtaa salasana. Jos et saa sähköpostia saapuneet-kansioosi, tarkista roskapostikansio. Jos et löydä sähköpostia roskapostista, ota yhteyttä meihin, niin autamme sinua.