Voinko ladata sovelluksen muusta maasta kuin missä aion käyttää sovellusta?

Skippo-sovellus on suunniteltu tarjoamaan erinomainen kokemus merellä maassa, jossa sovellus on ladattu ja rekisteröity. Ulkomailla käytettäessä on tärkeää huomioida seuraavat seikat:

Lataaminen eri maantieteellisiltä alueilta: Sovelluksemme on suunniteltu nimenomaan käytettäväksi maan maantieteellisten rajojen sisällä, jolle ne on tarkoitettu. Tämä tarkoittaa, että et voi ladata Norjan versiota Skippo-sovelluksesta Ruotsista, etkä myöskään Ruotsin versiota maasta, joka on Ruotsin ulkopuolella, kuten Kroatia. Tämä varmistaa, että sovelluksen sisältö ja toiminnot ovat relevantteja ja räätälöityjä kyseisen maan käyttäjille.

Käyttö ulkomailla: Jos olet jo ladannut ja asentanut Skippo-sovelluksen Ruotsissa, voit teknisesti avata ja käyttää sovellusta ollessasi ulkomailla. On kuitenkin tärkeää muistaa, että sovelluksen toiminnot, kuten merikartat ja muut palvelut, eivät välttämättä ole optimoituja tai saatavilla maan ulkopuolella, jossa sovellus alun perin ladattiin.

Neuvoja kansainvälisille käyttäjille: Jos aiot käyttää Skippo-sovellusta muussa maassa kuin missä alun perin latasit sen, suosittelemme tarkistamaan sovelluksen saatavuuden ja toiminnot kyseiselle alueelle ennen matkustamista. Tällä hetkellä tarjoamme optimoitua toiminnallisuutta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.