Hvor finner jeg skrognummret mitt?

Skrognummret finner du originalt på båtens akterspeil på styrbord side. Eldre båter har skrognummret på en plate i motorbrønnen, ved akterenden inne i båten eller ved styreposisjonen.

Ved å legge til skrognummret i Skippos app har du det lett tilgjengelig når du trenger det, for eksempel hvis en ulykke skulle skje. Skrognummret er ofte nødvendig hvis du skal gjøre en politianmeldelse eller en skademelding til forsikringsselskapet ditt.

I Skippos app kan du legge til skrognummret ved å gå til fanen "Båt", klikke på båtkortet og deretter navigere til fanen "Båt". Scroll nederst på siden, der finner du ditt skrognummret.